Werkwijze

Dankzij een vlotte workflow en een multi-disciplinair team heeft Myth Architects alles in huis om u volledig te ontzorgen, uw visie en uw project tot een goed eind te brengen. Stap per stap, snel en efficiënt, van conceptueel ontwerp en 3D visualisatie tot het opstellen van technische, uitvoerende tekeningen en werfopvolging.

Contact

O1

Kennismaking

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met uw verwachtingen, programma en budget. Samen kijken we hoe we u het best kunnen helpen.

02

Voorontwerp

Op basis van uw wensen, de locatie en de voorschriften wordt een eerste schetsontwerp uitgetekend, optioneel via 3D, en worden de kosten in kaart gebracht.

03

Bouwaanvraag

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de bouwaanvraag. Van administratie tot opvolging bij de stedenbouwkundige diensten, wij nemen alles op ons.

04

Uitvoeringsdossier

Het uitvoeringsdossier bevat een gedetailleerd lastenboek, de bouwdetails - en technieken. Op basis hiervan kiezen we samen een aannemer, waarna de offerte volgt.

05

Werfopvolging

Nu kunnen de werken starten. Wij zorgen voor een snelle doorloop, volgen elke fase op en rapporteren. Om u maximaal te ontzorgen, kunnen wij de coördinatie van de werf ook volledig op ons nemen.

06

Oplevering

We bezoeken samen het project en volgen de eventuele aanpasingen verder op, waarna we het resultaat trots opleveren.