Koningslaan 160   8300 Knokke-He
Kantoor           Architectuur            Interieur           saint tropez        Publicaties         FR | ENG
 RESIDENTIEEL
Interieur
Werkwijze
Klassiek
Hedendaags
Tijdloos
 
     
  WERKWIJZE  
 
Aansluitend biedt Architectenbureau HC Demyttenaere u de mogelijkheid om samen te werken met de interieurafdeling. Op deze manier kan het exterieur en het interieur op elkaar worden afgestemd , kan de coördinatie tussen beiden vlot verlopen en heeft u slechts één betrouwbaar aanspreekpunt voor het gehele bouwproject.
Bij elke opdracht wordt er gestart met een uitvoerig gesprek waarbij Uw wensen en stijl worden besproken, rekening houdend met uw vooropgesteld budget.
In hun ontwerpen besteden ze veel aandacht aan verhoudingen, sfeer en detaillering om een meerwaarde te creëren. Dit kan zowel binnen een klassieke als een hedendaagse vormgeving afhankelijk van de smaak van de cliënten.

De keuze van materialen en kleuren worden op elkaar afgestemd aan de hand van een ruim aanbod aan stalen die op het kantoor beschikbaar zijn.
Voor het realiseren van hun projecten werken zij steeds samen met vaste teams van bekwame vakmensen en ambachtslui, waardoor zij garant staan voor een naadloze opvolging en coördinatie binnen een vooropgestelde planning.
 
   
Tortellaan 7   8300 Knokke-He
    Het Walletje 104  8300 Knokke- Heist  T+32 50 62 37 79  F +32 50 62 37 80  hcd@myth.be