Koningslaan 160   8300 Knokke-He
Kantoor           Architectuur            Interieur           saint tropez        Publicaties         FR | ENG
 RESIDENTIEEL
Kantoor
PROFIEL
BIOGRAFIE
VISIE
CONTACT
 
     
  VISIE  
 
Met Architectenbureau HC Demyttenaere kiest u voor een creatieve en solide bouwpartner die streeft naar een duurzame relatie met zijn bouwheren. Stijl, kwaliteit, transparantie en vertrouwen zijn de kernwoorden van hun strategie. Het zijn deze fundamentele waarden die hun aanpak en samenwerking succesvol maken.

Architect Hans Christian Demyttenaere opteert voor een direct contact met de klant, zodat blijvende aandacht wordt geschonken aan details, zowel in het ontwerp, de dienstverlening of de uitvoering.

Hun projecten zijn niet gelimiteerd volgens een bepaalde bouwstijl of -methode. Ze zijn hierin zeer pluralistisch en halen inspiratie uit klassieke en hedendaagse ontwerpen. Aandacht voor functionaliteit, duurzame materialen en respect voor de omgeving zijn hierbij zeer belangrijk.
Het bureau werkt steeds samen met betrouwbare aannemers en ambachtslui die uitgekozen worden op basis van hun professionele aanpak. Deze aannemers moeten eveneens beschikken over een label klantentevredenheid.
Architectenbureau HC Demyttenaere kijkt steeds uit naar nieuwe opdrachten en uitdagingenwant ieder project is uniek.

 
 
   
Tortellaan 7   8300 Knokke-He
    Het Walletje 104  8300 Knokke- Heist  T+32 50 62 37 79  F +32 50 62 37 80  hcd@myth.be