Koningslaan 160   8300 Knokke-He
Kantoor           Architectuur            Interieur           saint tropez        Publicaties         FR | ENG
 RESIDENTIEEL
Kantoor
PROFIEL
BIOGRAFIE
VISIE
CONTACT
 
     
  PROFIEL  
 
Architectenbureau HC Demyttenaere is al sinds 1987 actief in het segment van de exclusieve en stijlvolle architectuur. Een architectuur waar geen detail tekort wordt gedaan, waarbij uitstraling en meerwaarde belangrijk zijn.


Het bureau groeide uit tot een belangrijke regionale speler waarvan verschillende projecten uitvoerig gepubliceerd werden. ( zie publicaties )

Hun naambekendheid hebben ze te danken aan de door hun ontworpen, hoogstaande en stijlvolle residentiële en niet - residentiële projecten.
Het grootste deel van de projecten zijn geïnspireerd op een tijdloze architectuur met veel gevoel voor charme, sfeer, verhoudingen en bijzondere aandacht voor details. Een stijl die warmte en geborgenheid uitstraalt. Een stijl die van uw Huis een Thuis maakt.

Zij bieden u de mogelijkheid een totaalproject af te leveren waarbij ook uw interieur- en tuinontwerp kan verzorgd worden. Op deze wijze kan het exterieur en interieur perfect op elkaar afgestemd worden. Bijkomend voordeel is dat u hierbij één betrouwbaar aanspreekpunt hebt om het gehele bouwproject naadloos te coördineren.
De ontwerpen van Architectenbureau HC Demyttenaere ontstaan telkens uit een unieke combinatie van klanten- en programma-eisen gerelateerd aan het vooropgesteld budget en de specifieke bouwplaatsgegevens.
 
 
   
Tortellaan 7   8300 Knokke-He
    Het Walletje 104  8300 Knokke- Heist  T+32 50 62 37 79  F +32 50 62 37 80  hcd@myth.be